Rune skovholm

Skal vi gøre det?

Du bliver stjernen

.. og hjernen. Dine ideer og din entusiasme skal vi sammen have formidlet ud, så du bliver Danmarks nye talent. Vi skal sammen have dig ud af skyggerne og ind i stuerne. Så brænder du for at formidle noget helt specielt, det kunne være madlavning, restaurering af møbler, hundeklipning eller noget fjerde interessant. Så længe du har drivet og personligheden til at underholde folk gennem de sociale platforme, og har en passion, som du synes Danmark skal lære, så er det dig jeg søger.

 

Jeg er producenten

Jeg og mit lille team sørger for alt det praktiske. Optagelser, redigering og udgivelse. Du skal dog selv have en masse gode ideer, som vi sammen kan bygge videre på. Jeg vil selvfølgelig hjælpe med idéudvikling og eksekvering, men du skal selv skaffe dine materialer.

 

Alt har en pris

Selvfølgelig, har det det, dog skal det også tilføjes, at alt har en begyndelse, og jeg tilbyder dette sprøde samarbejde kvit og frit, indtil vi sammen begynder at få indtægter. 

Vi er begge nødt til at drømme stort for at et sådan projekt kan blive til noget stort. Vi aftaler sammen fordelingen af indtægter, når millionerne begynder at rulle ind.